Boho kettingen voor jouw outfit

boho ketting

Boho kettingen zijn een fantastische aanvulling om je eenvoudige outfit op te vrolijken. Boho, een afkorting voor Bohemian, is een vrolijke, eigenzinnige en nonchalante stijl geïnspireerd op de expressieve hippies uit de jaren ‘70 en de natuurlijke materialen van het eiland Ibiza. De Boho stijl wordt ook wel eens Ibiza style genoemd.

De elementen aan een Boho ketting

Een Boho ketting kenmerkt zich door de kralen met kleuren die in de natuur voorkomen. Vaak gecombineerd met drukke prints of elementen gemaakt van hout of steen. Zelfs schelpen, haaientanden en veren zul je veel zien aan Bohemian kettingen. Ook hangen er vaak hangertjes aan in goud en zilver met daarop op de natuur geïnspireerde afbeeldingen zoals vissen, bladeren van planten of dieren. Combineer kettingen met drukke prints en kleuren met een ketting met een zilveren of gouden hanger met daarop een vis afgebeeld. Of een echte schelp of haaientand.

Less is bore

Houd je niet in met het kiezen van accessoires in de Boho style. Less is bore, so wear more! Hoe meer kettingen, hoe beter. En stop niet bij kettingen. Draag ook meerdere armbanden en ringen en style jezelf toch een echte boho chick. Op feestjes en festivals kun je je eigen stijl laten zien door de uiteenlopende combinaties die jij zelf maakt, want alles kan en mag in de Bohemian stijl. Heb je een iets serieuzere aangelegenheid? Dan kun je ook enkel een ketting of armband dragen. Zo is je outfit nog steeds uniek en vrolijk.

Geef een Boho ketting cadeau

Houd de Boho ketting niet alleen voor jezelf, maar geef ze vooral ook eens cadeau. Je maakt er een vriendin vast heel blij mee en wellicht kun je zelfs af en toe ruilen. Ook leuk om een of meerdere kettingen cadeau te doen aan een lieve collega of aan je moeder of tante. De Boho stijl is voor iedereen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *